Elif Afra Kılıç Kimdir

Elif Kılıç, bilinen sahne adıyla Afra, 11 Aralık 1998’de İstanbul’da doğmuş fakat aslen Karslı olan söz yazarı, besteci ve vokalisttir.

Yay burcu olan Afra, 25 yaşındadır ve günlük hayatında da Afra ismini kullanmaktadır; bu isim, zamanında babası tarafından ona verilmek istenmiş ancak diğer aile büyüklerinin kararıyla kimliğinde yer verilmemiştir. Sanatçı, müzik kariyerini bu isimle inşa etmeye karar vermiştir.

Afra, müziğe olan tutkusunu uzun yıllar bastırmaya çalıştıysa da zamanla büyüyen bu tutkuya karşı savaşını nihayet kaybetmiştir. Çapa Fen Lisesi’nde okuduğu yıllarda, liselerarası müzik yarışmalarında okulunu temsil etmiş ve ardından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde geçirdiği yıllarını çeşitli müzik eğitimleri ve sahnelerle birleştirmiştir.

Söz yazarlığı ve bestecilik hayatına yıllar boyu izole bir şekilde devam etmesinin ardından, yakın geçmişte eserlerini dinleyicileriyle buluşturma kararı almıştır. Beklemenin ona doğru zamanı getirdiğine inanan sanatçı, bu bekleyişten asla pişman olmadığını, yaşanılan duygusal deneyimlerin aktarılmadan önce hazmedilmesi gerektiğini savunuyor.

Elif Afra Kılıç kaç yaşında? Elif Afra Kılıç nereli? Elif Afra Kılıç

Önceki Yazılar:

Sonraki Yazılar:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sms onay seokoloji mediafordigital eta saat twitter takipçi satın al uluslararası evden eve nakliyat 2.el saat alım satım